Informasjon fra styret mai 2019

Nå er det en stund siden vi har lagt ut info fra styret, men her kommer litt. Vi har jevnlige styremøter, ca. 1 gang pr mnd. Og er det noe medlemmer ønsker vi skal ta opp, så kan det sendes inn forslag til klubb.
Gjerne bruke min mail, som er Berit@sveisetekniske.no

Vi har jobbet med rasespesial for 2019 og 2020 om hverandre siste halvåret/året.

Årets spesial går på Vestby Hyttepark, 25. -26 Mai, som vi har informert om tidligere. Det er mulig for besøkende å komme innom og se.

Lørdag er aktivitetsdag, samt årsmøtet. Det vi har satt opp som plan nå er at vi møtes ved teltet i utstillingsringen klokka 10:00, for en kopp kaffe, litt å bite i, bli litt kjent. Se hvor mange som ønsker å være med på en liten innføring i rallylydighet, om det er behov for å dele i to grupper osv. Så blir det lagottosprint/pølseløp. Og om noen ønsker, litt klippetips ev hjelp der.

Søndag er det utstilling, bedømmingen starter klokken 10:00 (med valpene)

Husk å se hverandre, ta imot nye med et smil og inkludere

Når det gjelder spesial 2020, så blir den arrangert sammen med Spansk vannhundklubb. Det vil bli på Hunderfossen, 23. -24. Mai 2020. Da blir det utstilling både lørdag og søndag, dermed mulighet for 2 cert. Dommer lørdag vil være Vidar Grundetjern og dommer søndag vil være Anne L. Buvik. Ringsekretær er også i boks. Stine Bø, som da er med for 4 året på rad, om jeg ikke husker helt feil.

Vi jobber også med årbok, det er ikke helt sikkert når denne vil være klar. Men, blir ikke til spesialen. Den vil komme i postkassa di plutselig, om man kan si det sånn. Er under utarbeidelse iallfall

Ellers vil vi gjenta ønske om å bruke både hjemmesiden og FB siden til klubben mer. Få opp aktivitet over hele landet, med bruk av distriktskontakter osv. Men da er vi også avhengig av at medlemmene bruker styret som kontaktpersoner, for å få ting publisert. Det som gjelder hjemmeside og FB  er det greit å bruke Hege og Berit til tips, så kan vi legge ut.

Vi vil også si at klubben har en pott på konto. Det er fult mulig å søke klubben om tilskudd til treff eller andre aktiviteter, om dere ønsker. Ta kontakt, send en mail og spør etter sponsing til sånne ting. Hanne Hjerpetjønn har som distriktskontakt i Oslo omegn fått støtte til flere arrangement i Drammen hundepark, de har hatt agillitykurs, klippekurs og handlertrening. Så mulighetene er tilstede. Ellers så er vi avhengige av innspill fra medlemmene, om det er noe dere ønsker mer fokus på, så kontakt gjerne styret.

Vi ønsker også at oppdretterne i klubben ønsker hjemmesiden mer, til å legge ut ventende kull. En stadig oppfordring, som ikke kan gjentas for ofte

For Norsk Lagotto klubb,

Berit Chruickshank, sekretær.