Informasjon fra styret november 2018

Styret  har jevnlige møter, ca. hver mnd. Det vi har jobbet med den  siste tiden, er Årboka for 2017 og Spesialen 2019.
Spesialen har vi brukt å ha på Hunderfossen, der er det dessverre opptatt den helgen vi har planlagt, så nå jobber vi med en alternativ plass. Dette ser ut til å bli på Vestby Hyttepark, der har andre hundeklubber arrangert før, og vært fornøyd med plassen. Datoen er 25.-26. Mai 2019.
Vestby Hyttepark er rett over veien til Norwegian outlet for dem som ønsker å shoppe litt ekstra, og kort vei over til Sverige, om noen ønsker å kombinere spesialen med andre ting
Dommer til utstillingen er klar, det blir Rosa Agostini, fra Italia. Hun gleder seg til å komme til Norge og spesialen vår.
Vi vil komme tilbake med innbydelse når alt er klart.
Vi ser også på spesialen 2020, der det har vært foreslått et samarbeid med Spansk vannhund klubb og Portugisisk vannhundklubb. Dette vil vi også komme tilbake med mer info, når vi har fått avklart en del ting.
Når det gjelder årbok 2017, så er denne nå ferdig og vil bli sendt ut til medlemmene ganske snart.

Ellers er det ønske om å bruke både hjemmesiden og FB siden til klubben mer. Få opp aktivitet over hele landet, med bruk av distriktskontakter osv. Men da er vi også avhengig av at medlemmene bruker styret som kontaktpersoner, for å få ting publisert. Det som gjelder hjemmeside og FB  er det greit å bruke Hege og Berit til tips, så kan vi legge ut.

Vi vil også si at klubben har en pott på konto. Det er fult mulig å søke klubben om tilskudd til treff eller andre aktiviteter, om dere ønsker. Ta kontakt, send en mail og spør etter sponsing til sånne ting. Hanne Hjerpetjønn har som distriktskontakt i Oslo omegn fått støtte til flere arrangement i Drammen hundepark, de har hatt agillitykurs, klippekurs og handlertrening. Så mulighetene er tilstede. Ellers så er vi avhengige av innspill fra medlemmene, om det er noe dere ønsker mer fokus på, så kontakt gjerne styret.

For Norsk Lagotto klubb,

Berit Chruickshank, sekretær