Trøffel «work shop» på Hunderfossen lørdag 21. mai

Lørdag 21. mai –  «Trøffel workshop» med Camilla Bäckman

Camilla Bäckman, har sammen med Ragnar Olofsson drevet firmaet Gotlands Tryffel siden 2003, de har siden starten arbeidet aktivt med trøffelsøk, trøffelodling og salg av gotlandsk trøffel til restauranter over hele verden. De bruker lagottoens fine nese som arbeidsredskap. Camilla er også oppdretter av lagotto under prefixet Gleska.

Oppstart klokken 10:00
Kaffe pause ca. 12:00
Avslutter senest 15:00

Vi starter med litt teori, deretter får alle litt trøffel for å introdusere hundene til denne nye lukten. Til slutt får alle prøve søk etter nedgravd trøffel. Trenger ingen forkunnskap for å være med, alle kan prøve seg, også er det så morsomt å se hundene jobbe med det de er «laget» for.

Viktig! – Ta med dere ett par rene syltetøy glass el.

Pris: Kr. 100,- pr. ekvipasje

Påmeldingen er bindene, og sendes til norsk.lagottoklubb@gmail.com