Årboka 2015

Godt Nytt År til alle lagotto venner

Med nyttår kommer min sedvanlige påminnelse om Årboka. Den skal som kjent være ferdig til Spesialen 22. mai 2016. Påsken er tidlig i år og derfor vil også innleveringsfristen bli litt kortere enn vanlig. Endelig dato kommer jeg tilbake til, men det blir rundt påske tider. Det har vært et aktivt lagotto år og jeg vil derfor tro det ligger en del stoff og bilder rundt omkring.
Jo før jeg får det tilsendt – jo fortere får dere korrektur tilbake fra meg. Send gjerne blinkskudd av hundene – jeg trenger alltid bilder – de må være høyoppløselige, for trykking.
Aktiviteter – håper distriktskontaktene har litt stoff til meg, eller dere andre har noen fine hverdagshistorier.
Konkurranser – resultater og bilder er alltid velkommen.

Hjelp meg å lage en fin årbok og send bilder og stoff til:
aarbok.lagotto@gmail.com

Hilsen fra Else Marie