Klippekurs i Bergen

Kurs i stell av lagotto pels til hverdag og  «fest» (utstilling)

Det vil også tid til litt utstillings trening.

Dato: lørdag 21. mars
Tid: klokken 10:00
Sted: klubbhuset på Ågotnes

Pris : Kr. 700,-

Påmelding sendes e-post: rbondhus@online.no

Tisper med løpetid kan dessverre ikke delta.

Vi må være minimum 6 påmeldte for at kurset skal kunne kjøres.

Veibeskrivelse fra Bergen: kjør riksvei 555 forbi Sartor Senter, når dere kommer ut av Kolltveitunellen ta til høyre I rundkjøring og kjør riksvei 561 Skjergardsveien til Ågotnes, kjør rett gjennom rundkjøring og ta første vei til venstre (skiltet til idrettsplass), ta første vei til høyre opp ved bussterminal og første vei til venstre etter parkeringsplass for bussterminal, kjør til enden av veien ved Ågotneshallen og dere ser grusbanen. Vi møtes I rødt klubbhus ved grusbanen